Založ si blog

Prečo sa necítim slobodne?

Do Debaty v Pravde som neprispievala dlhší čas,zabudla som heslo a pri obnove, vygenerovaní nového hesla niečo zlyhalo.Týmto sa ospravedlňujem,že reagujem z tohto miesta na ohlasy v debate.
VALDIS – Neslobodne sa cítim preto,že sme sa ocitli v područí USA a Západu. Sme zaplavení rôznymi účelovými demagógiami a z toho plynúcimi dôsledkami.Zužuje sa sloboda prejavu, ľudia sú manipulovaní.A každé takéto okliešťovanie je prejavom neslobody.V tomto článku som rozvila hlavne tému,ktorá najviac rezonuje a to útok na Irán z príkazu D.Trumpa.Sme členský štát NATO a bol to zo strany Ameriky útok bez vedomia aj ostatných spojencov,ale následky ponesieme všetci.To je tiež ďalší prejav neslobody.Prezidentka a premiér k tomu zaujali nejasné stanovisko.Čo sa týka histórie Tvojich príspevkov je to spleť intríg,zloby a ponižovania.Musíš byť veľmi nešťastný človek,keď si takto“uľavuješ“.Asi som Ti venovala až príliš veľa času,čo je škoda.
MIRIUS -S týmto si už ako obohratá platňa daj link , odkiaľ máš takú informáciu, len nie z denníka N,alebo SME.Ďakuje aj ostatným diskutujúcim a teším sa dobudúcna na slušnú a vecnú debatu.

Ako je to s tými „nezávislými“ médiami?

02.02.2020

S napätím sledujem udalosti,ktoré sa tu dejú hlavne v posledných dňoch.Úmerne s ubúdajúcim časom, ktorý ostáva do volieb sa vyostruje aj spoločenská klíma.Aby som mala aký-taký prehľad, sledujem správy v takzvaných „nezávislých“,ale aj v alternatívnych médiách.Nechcem tu rozoberať všetky,(ani zas tak všetky nesledujem),bolo by to zdĺhavé,ale zhruba to, [...]

Necítim sa slobodne.

05.01.2020

Zdá sa,že prituhuje.Ľudia sú manipulovaní jednak médiami alebo politikmi, ktorí sa derú k moci, ako keby súťažili kto na koho vytiahne väčšiu špinavosť.Často chýbajú pevné dôkazy, vznikajú dezinformácie verejnosť sa potom nevie orientovať koho voliť,čo je správne,ak niekto povie svoj názor,ktorý je odlišný, hneď mu prischne nálepka,že je fašista, alebo [...]

Neočakávané smútenie

02.01.2020

Iskru radosti uhasila prázdna temnota,keď náhle odišiel si z môjho života. Spánok a snenie stalo sa mi chvíľkové vykúpenie. Často hovorím s Tebou,vidím Ťa žiť, nie,to nie je pravda,že Tvoje srdce prestalo biť. V tom prebúdzanie preruší radosti snenia niť a ja sa pýtam-kde si? Ako mám bez Teba žiť?! Bolí aj ten nový deň, hlavou sa valí myšlienok tok,velia choď [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 10505x
Priemerná čítanosť článkov: 1501x

Autor blogu

Kategórie